divendres, 27 de setembre de 2019

QUÈ TENIM AVUI?

Una de les activitats que hem realitzat per estudiar el funcionament del mercat i la distribució dels aliments a l'hora de vendre'ls, ha estat la visita al Mercat Central de Sabadell.
Prèviament havíem fet una mica d'història i hem estudiat com va sorgir el primer mercat de la nostra ciutat en un encreuament de camins on passaven molts pagesos i artesans.




També hem aprés nou vocabulari relacionat amb el tema, com per exemple, que qui ven pollastres gallines i conills es diu gallinaire.
I lògicament, la importància de consumir aliments depenent dels nutrients i segons la Piràmide dels Aliments.



Al Mercat, ens hem distribuït per grups  amb els nostres companys de tercer i hem realitzat una pràctica fent d'investigadors per localitzar i conèixer els tipus d'aliments que venen al mercat


Més fotos al clickedu

Ja, a la classe, hem compartit les nostres experiències i ha resultat un treball molt interessant ja que hem aprés moltes coses noves.





Hem elaborat un menú de cap de setmana sa i equilibrat i hem exposat a la classe els nostres treballs



          Hem decidit tenir més cura de la nostra alimentació i dels nostres hàbits alimentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari